İzmir Kâtip Çelebi Ünivesitesi Slogan

SPOR MÜSABAKALARINDAKİ DERECELERİMİZ

Üniversitemizin bahar şenlikleri kapsamında düzenlemiş olduğu spor müsabakalarında yer alan takımlarımız çeşitli kulvarlarda kupa almaya hak kazandı. Takımlarda yer alan öğrencilerimiz/personellerimiz ve elde ettiğimiz başarılar:

Öğretim elemanlarımız Doç. Dr. İbrahim Kolunsağ, Dr. Öğr. Üyesi Sezgin Toska, Arş. Gör. Ekim Ortaç Uludüz ve Arş. Gör. Bulut Yavuz'un katılım sağladığı 3x3 basketbol turnuvasını fakülte takımımız birincilikle tamamladı.

Öğretim elemanlarımız ve personellerimiz Dr. Öğr. Üyesi Sezgin Toska, Arş. Gör. Ekim Ortaç Uludüz, Arş. Gör. Fatih Kenar, Arş. Gör. Bulut Yavuz, Muhammed Avşar, Emre Birincioğlu ve Metin Çakır'ın katılım sağladığı voleybol turnuvasını fakülte takımımız üçüncülükle tamamladı.

Öğrencilerimiz Ömer Faruk Süzgün, Furkan Demirel, Kadir Alp Tedik, Furkan Karaca, Metin Ünsoy, Yılmaz Han Uysal, Feyyaz Tütüncü, Abdurrahman Gültekin ve Efecen Arabacı'nın katılım sağladığı futsal turnuvasını fakülte takımımız ikincilikle tamamladı.

Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Yasin Bulduklu'dan ödüllerini alan takımlarımızı tören sonunda Dekanımız Prof. Dr. Şaban Doğan tebrik etti.