SBBF’DE KALİTE VE AKREDİTASYON KOMİSYONU TOPLANTISI

Sosyal ve Beşerî Bilimler Fakültesi kalite ve akreditasyon komisyonu toplantısını gerçekleştirdi.

ULKA Ölçüm ve Bilgilendirme, Belgelendirme Müdürü Ayşe İpek’in kalite ve akreditasyon çalışmalarına ilişkin gerçekleştirdiği sunum dün saat 10.00’da fakülte toplantı salonunda yapıldı. İpek, çalışmaların planlanmasına ve takvime bağlı kalınmasına ilişkin bilgiler verirken, bu sürecin nasıl yönetileceğini de detaylı bir şekilde anlattı.

Toplantıya ev sahipliği yapan Sosyal ve Beşerî Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Turan Gökçe, bunun bir tercih değil zorunluluk ve gereklilik olduğunun altını çizerek bu çalışmalara dekanlık olarak azami desteğin verileceğini belirtti. Katılımcıların sorularının yanıtlanması ile toplantı sona erdi.