Dekanımız, Sınıf Temsilcisi Öğrencilerle Bir Araya Geldi

İzmir Kâtip Çelebi Üniversitesi Sosyal ve Beşerî Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Turan Gökçe 2021-2022 Eğitim Öğretim yılının açılması ile birlikte genel değerlendirme toplantısı yapmak amacıyla öğrencilerle bir araya geldi. Her bölüm ve sınıftan birer temsilcinin katıldığı toplantıda yeni döneme ait gidişat konuşuldu.

Daha önce pandemi nedeni ile çevrimiçi gerçekleştirilen buluşmalar, yeni eğitim öğretim yılında yüz yüze eğitime geçilmesi ile birlikte Prof. Dr. Fuat Sezgin Konferans Salonu’nda gerçekleştirildi. Öğrencilerin sorunları ile teker teker ilgilenen Prof. Dr. Turan Gökçe, onlardan gelen soruları cevaplayarak notlar aldı. Sınıf temsilcileri ile iletişim hâlinde olmanın önemine dikkat çeken Dekan Gökçe, öğrencilerin görüş ve isteklerini yakından takip edeceğini dile getirdi.