SBBF ÇEVRİMİÇİ TOPLANTILARDA BULUŞUYOR

Sosyal ve Beşeri Bilimler Fakültesi öğretim üyeleri, idari kadrosu ve öğrencileri çevrimiçi toplantılarda bir araya geldiler.

COVİD-19 Pandemi dönemi nedeniyle Cumhurbaşkanlığı tarafından alınan tedbir kararları doğrultusunda, sosyal mesafeyi korumak amacıyla Üniversitemiz bünyesinde gerçekleştirilen toplantı ve görüşmeler çevrimiçi sürdürülüyor.

Tüm dünyada olduğu gibi Ülkemizde de COVİD-19 virüsü nedeniyle olağanüstü bir dönem yaşanıyor. Başta sosyal mesafe ve hijyen kuralları olmak üzere çok sayıda alınan tedbir kararı ile topyekûn bir mücadele veriliyor. Fakültemizde de tüm tedbirler üst seviyede uygulanıyor. Bu kapsamda Dekanımız Prof. Dr. Turan GÖKÇE başkanlığında düzenlenen toplantılar da çevrimiçi olarak gerçekleştiriliyor. Geçtiğimiz hafta gerçekleşen Fakülte Kurulu Toplantısı başta olmak üzere idari personel ve öğrencilerimizle Üniversite Bilgi Yönetim Sistemi (UBYS) üzerinden çevrimiçi toplantılar düzenlendi.

Fakültemiz bünyesinde gerçekleşen toplantılara Dekanımız Prof. Dr. Turan GÖKÇE başkanlık etti. Uzaktan eğitimin ve diğer idari işlere ilişkin görüş alış verişlerinin yanı sıra dijital ortamda da olsa hasret giderildi. GÖKÇE yaptığı açıklamada; Pandemi süresince çevrimiçi derslerin devam ettiğini, bununla birlikte öğretim üyelerimiz tarafından ek uygulamalarla, ek ders ve çalışmalar yapılarak öğrencilerin akademik anlamda eksiklerinin giderilmeye çalışıldığını ifade etti. Ayrıca Gökçe; akademik ve idari personelimiz ile birlikte öğrencilerimizi uzaktan da olsa görmüş, sohbet etmiş ve hasret gidermiş olduklarını, en kısa sürede tekrar örgün eğitim ile yüz yüze gelmeyi temenni ettiklerini ekledi.

Fakültemiz bünyesinde gerçekleşen çevrimiçi toplantılar katılımcıların karşılıklı iyi dilekleri, talepleri ve önerileri ile tamamlandı.